2021-06-28 07:47:40• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ne dugd a fejed a homokba

Napi horoszkóp június 28-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint bele kell nyugodnod, hogy nem lehet minden tökéletes. Vannak felemás helyzetek, és olyan emberek is, akikkel szemben nem támaszthatsz túl nagy elvárásokat. A te életed lesz könnyebb, ha ezt igazán elfogadod.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Szerelmi életed nagyon boldoggá tesz, de feladataidra nem tudsz teljesen összpontosítani. Próbálj a realitások talaján maradni, mert sajnos van néhány probléma, ami azonnali közbeavatkozást kíván.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Ha valakit igazán meg akarsz ismerni, meg kell ismerned a motivációit is. Ma közel kerülhetsz valakihez, és rájöhetsz, mi az, ami az illetőt irányítja vagy befolyásolja a tetteiben. Meg fogsz lepődni, a látszat ugyanis másra utalt.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Egy ismerősöd vagy egy munkatársad olyan titkot oszt meg veled, amit elsőre kicsit nehezen emésztesz meg. Ne dugd a fejed a homokba, nézz szembe a kellemetlen érzésekkel is. Meglátod, aztán könnyebb lesz.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Valamilyen elismerésben részesülhetsz a mai napon. Valld be magadnak: bizony meg is érdemled! Nem lesz túl sok időd rá, hogy sütkérezz a dicsőségben, mert a főnökeid gondoskodnak róla, hogy még több érdemet szerezhess - munkával.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Párkapcsolatodban kedvezőtlenek a következő napok: nagyon sikeres vagy, és egyre inkább előtérbe is kerül a személyiséged, miközben a társa kevésbé szerencsés időszakot mondhat magáénak. Vigasztald meg: az idők változnak, és egy igazán jó kapcsolat ezt az egyenlőtlenséget kibírja.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ma megláthatod végre, ki az, akire igazán számíthatsz, aki valóban a támaszod lehet. Talán magad is meglepődsz, hogy amikor problémád van, éppen melyikük áll elő a segítséggel. A tények azonban makacs dolgok.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ne bosszankodj amiatt, hogy valaki keresztbe tett neked. Ki tudja, talán akaratod ellenére épp ezzel tesz majd mégis jót. A nehézségek, amiket kapunk, sokszor csak próbatételek, amikben megmérhetjük képességeinket.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Nem fogsz megszakadni a munkában a mai napon, de szerencsére ezt most nem is várják el tőled. A munka neked sem csak robotból áll, nagyon fontos a kapcsolatépítés is. Ma inkább ezzel foglalkozz, beszélj mindenkivel!


Bak: XII. 22. - I. 19.

A bolygók jelzése szerint sajnos elképzelhető, hogy egyik családtagod a padlóra kerül. Fogd meg a kezét, de úgy nyújts segítséget, hogy ne érezze bántónak. Ne feszítsd túl a húrt, mert akkor az illető bezárul, és nem mondja el neked, ami bántja.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Úgy érzed, mindennapi tevékenységeid egyre unalmasabbá válnak. Ne hagyd, hogy összecsapjanak a fejed fölött a hullámok. Keress egy beszélgetőtársat, aki hasonló életfelfogású, és öntsd ki neki a szíved, az biztosan segíteni fog!


Halak: II. 19. - III. 20.

Valaki felnyitja a szemed. Tisztázd a barátoddal kapcsolatos érzelmeidet, mert különben zavaros időszak következik. Jól tennéd, ha mielőbb szembenéznél a "zavaró körülménnyel".

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: